Torty dla dzieci

Tort piętrowy w masie cukrowej Nr 71

Tort piętrowy w masie cukrowej Nr 71

Tort piętrowy w masie cukrowej Nr 71

 

Wysokość piętra: 9 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • 2 piętra:

      średnica 1 piętro 15 cm, 2 piętro 20 cm – 20-30 porcji

      średnica 1 piętro 15 cm, 2 piętro 25 cm – 30-40 porcji

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech, Romano.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...

 

Krótkie linki

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

  +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się