Torty weselne

PERŁOWA ROZKOSZ

PERŁOWA ROZKOSZ

PERŁOWA ROZKOSZ

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe;
  •   stały element tortu: perły – kolor ecru;
  •   obrączki: białe, złote.

 

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne kolory kokardy i koronki: białe.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

SŁODKA POKUSA

SŁODKA POKUSA

SŁODKA POKUSA

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki, storczyki;
  •   dostępne kolory kwiatów: czerwone, różowe, fioletowe, pomarańczowe, miętowe;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne kolory wstążek: różowa, czerwona, fioletowa, pomarańczowa,miętowa.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

MIĘTOWA POKUSA

MIĘTOWA POKUSA

MIĘTOWA POKUSA

 

Baza tortu: biała.

Dostępne kolory pięter: biały, miętowy, różowy, fioletowy.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, miętowe, różowe, fioletowe.
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne kolory wstążek: szara.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami co wiąże się z dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

KRYSZTAŁOWY WDZIĘK

KRYSZTAŁOWY WDZIĘK

KRYSZTAŁOWY WDZIĘK

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: biały, ecru, miętowy, różowy, fioletowy;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępna kokarda z cyrkonią srebrną:

  •   dostępne kolory kokardy: biały ecru, miętowy, różowy, fioletowy.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

DROGA DO MIŁOŚCI

DROGA DO MIŁOŚCI

DROGA DO MIŁOŚCI

 

Baza tortu: biała.

Tort posiada stałe dekoracje:

  •   figurka czarna para młoda, małe kwiatki;
  •   obrączki: koronka z kokardą;
  •   róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, ecru, miętowe, różowe, fioletowe.

 

Dostępne kolory koronki z kokardą: biała, ecru, miętowa, różowa, fioletowa.

Dostępne ilości pięter: 2 (30-40 porcji).

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

 

MIŁOSNY SEN

MIŁOSNY SEN

MIŁOSNY SEN

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   obrączki: białe, srebrne, złote.

 

Dostępne kolory wstążek z kokardą: szary, różowy, fioletowy, zielony.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

BIAŁA AWANGARDA

BIAŁA AWANGARDA

BIAŁA AWANGARDA

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, miętowe, różowe, fioletowe;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne kolory koronki z kokardą: czarna, pomarańczowa, fioletowa, granatowa, czerwona, biała.

Dostępne ilości pięter: 2 (30-40 porcji).

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

 

ATŁASOWY WDZIĘK

ATŁASOWY WDZIĘK

ATŁASOWY WDZIĘK

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, miętowe, różowe, fioletowe;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne kolory wstążek z kokardą: czarna, pomarańczowa, fioletowa, granatowa, czerwona.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

SŁONECZNA ROZKOSZ

SŁONECZNA ROZKOSZ

SŁONECZNA ROZKOSZ

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: słoneczniki żółte;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne kolory wstążek z kokardą: granatowa, zielona.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

KRYSZTAŁOWY CZAR

KRYSZTAŁOWY CZAR

KRYSZTAŁOWY CZAR

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: biały, miętowy, różowy, fioletowy;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Stała dekoracja tortu: inicjały rozłożone na piętrach.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

MIŁOSNA PRZYGODA

Tort weselny nr: 33

MIŁOSNA PRZYGODA

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   puzzle: czarno-białe;
  •   kwiaty: róże, goździki, storczyki;
  •   dostępne kolory kwiatów: biały, miętowy, różowy, fioletowy;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne kolory wstążek z kokardą: szary.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 90 lat kolejni wlaściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już prawie 100 lat cieszymy Wasze podniebienia ...

 

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

   +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się