Smaki tortów

Tort alpejski

Tort alpejski

Krążek ciasta czekoladowego nasączony białym winem Cin-Cin Bianco, przykryty kremem na bazie masła o smaku waniliowym z alkoholem oraz białym winem połączonym z bezą.

Tort pralinowy

Tort pralinowy

Połączenie dwóch smaków czekolady. Tort na bazie śmietanki, czekolady deserowej oraz mlecznej, wszystko przełożone krążkami czekoladowego biszkoptu oraz pyszną i chrupiącą masą prażynkową.

Tort firmowy

Tort firmowy

Spód ciasta czekoladowego przełożony masą pralinową, cienką roladą biszkoptową i śmietanką o smaku waniliowym. Całość uzupełnia mus na bazie ubitej naturalnej śmietanki i owoców czarnej porzeczki.

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 90 lat kolejni wlaściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już prawie 100 lat cieszymy Wasze podniebienia ...

 

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

   +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się