Ciasto czekoladowe, czekoladowe biszkopty połączone kremem z dodatkiem spirytusu, orzechów i rodzynek z aromatem migdałowym, dopieszczone czekoladą deserową i płatkami migdałowymi.
Ciasto czekoladowe, czekoladowe biszkopty połączone kremem z dodatkiem spirytusu, orzechów i rodzynek z aromatem migdałowym, dopieszczone czekoladą deserową i płatkami migdałowymi.
Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.
Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.
Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...
Napisz do nas: zakrys@op.pl
+48 52 334 37 35
+48 533 559 711
ul. Świecka 17
ul. Kniejowa 14
89-500 Tuchola