Tort okragły w masie cukrowej nr 1
Tort okragły w masie cukrowej nr 1
Baza tortu w kolorze białym.
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne kolory dekoracji:
- różowy
- niebieski
- miętowy
- fioletowy
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.
* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
Tort okragły w masie cukrowej nr 2
Tort okragły w masie cukrowej nr 2
Baza tortu w kolorze białym.
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne kolory dekoracji:
- różowy
- niebieski
- miętowy
- fioletowy
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.
* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
Tort okragły w masie cukrowej nr 3
Tort okragły w masie cukrowej nr 3
Baza tortu w kolorze białym.
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne kolory dekoracji:
- różowy
- niebieski
- miętowy
- fioletowy
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.
* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
Tort okragły w masie cukrowej nr 4
Tort okragły w masie cukrowej nr 4
Baza tortu w kolorze białym.
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne kolory dekoracji:
- różowy
- niebieski
- miętowy
- fioletowy
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.
* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
Tort okragły w masie cukrowej nr 5
Tort okragły w masie cukrowej nr 5
Baza tortu w kolorze białym.
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne kolory dekoracji:
- różowy
- niebieski
- miętowy
- fioletowy
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.
* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
Tort okragły w masie cukrowej nr 6
Tort okragły w masie cukrowej nr 6
Baza tortu w kolorze białym.
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne kolory dekoracji:
- różowy
- niebieski
- miętowy
- fioletowy
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.
* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
Tort prostokątny w masie cukrowej nr 7
Tort prostokątny w masie cukrowej nr 7
Baza tortu w kolorze białym.
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne kolory dekoracji:
- różowy
- niebieski
- miętowy
- fioletowy
Dostępne wielkości:
- 1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcij)
- 1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji)
- 3/4 blachy, 40cm x 45 cm (60 porcji)
Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.
* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
Tort prostokątny w masie cukrowej nr 8
Tort prostokątny w masie cukrowej nr 8
Baza tortu w kolorze białym.
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne kolory dekoracji:
- różowy
- niebieski
- miętowy
- fioletowy
Dostępne wielkości:
- 1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcij)
- 1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji)
- 3/4 blachy, 40cm x 45 cm (60 porcji)
Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.
* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
Tort prostokątny w masie cukrowej nr 9
Tort prostokątny w masie cukrowej nr 9
Baza tortu w kolorze białym.
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne kolory dekoracji:
- różowy
- niebieski
- miętowy
- fioletowy
Dostępne wielkości:
- 1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcij)
- 1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji)
- 3/4 blachy, 40cm x 45 cm (60 porcji)
Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.
* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
Tort prostokątny w masie cukrowej nr 10
Tort prostokątny w masie cukrowej nr 10
Baza tortu w kolorze białym.
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne kolory dekoracji:
- różowy
- niebieski
- miętowy
- fioletowy
Dostępne wielkości:
- 1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcij)
- 1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji)
- 3/4 blachy, 40cm x 45 cm (60 porcji)
Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.
* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
Strona 1 z 2
O nas
Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.
Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.
Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...
Krótkie linki
Kontakt
Napisz do nas: zakrys@op.pl
+48 52 334 37 35
+48 533 559 711
ul. Świecka 17
ul. Kniejowa 14
89-500 Tuchola
Skontaktuj się