Torty na chrzest

Tort okragły w masie cukrowej nr 1

Tort okragły w masie cukrowej nr 1

Tort okragły w masie cukrowej nr 1

 

Baza tortu w kolorze białym.

Wysokość piętra – 7 cm.

Dostępne kolory dekoracji:

  •   różowy
  •   niebieski
  •   miętowy
  •   fioletowy

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort okragły w masie cukrowej nr 2

Tort okragły w masie cukrowej nr 2

Tort okragły w masie cukrowej nr 2

 

Baza tortu w kolorze białym.

Wysokość piętra – 7 cm.

Dostępne kolory dekoracji:

  •   różowy
  •   niebieski
  •   miętowy
  •   fioletowy

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort okragły w masie cukrowej nr 3

Tort okragły w masie cukrowej nr 2

Tort okragły w masie cukrowej nr 3

 

Baza tortu w kolorze białym.

Wysokość piętra – 7 cm.

Dostępne kolory dekoracji:

  •   różowy
  •   niebieski
  •   miętowy
  •   fioletowy

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort okragły w masie cukrowej nr 4

Tort okragły w masie cukrowej nr 2

Tort okragły w masie cukrowej nr 4

 

Baza tortu w kolorze białym.

Wysokość piętra – 7 cm.

Dostępne kolory dekoracji:

  •   różowy
  •   niebieski
  •   miętowy
  •   fioletowy

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort okragły w masie cukrowej nr 5

Tort okragły w masie cukrowej nr 5

Tort okragły w masie cukrowej nr 5

 

Baza tortu w kolorze białym.

Wysokość piętra – 7 cm.

Dostępne kolory dekoracji:

  •   różowy
  •   niebieski
  •   miętowy
  •   fioletowy

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort okragły w masie cukrowej nr 6

Tort okragły w masie cukrowej nr 6

Tort okragły w masie cukrowej nr 6

 

Baza tortu w kolorze białym.

Wysokość piętra – 7 cm.

Dostępne kolory dekoracji:

  •   różowy
  •   niebieski
  •   miętowy
  •   fioletowy

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 7

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 7

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 7

 

Baza tortu w kolorze białym.

Wysokość piętra – 7 cm.

Dostępne kolory dekoracji:

  •   różowy
  •   niebieski
  •   miętowy
  •   fioletowy

 

Dostępne wielkości:

  • 1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcij)
  • 1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji)
  • 3/4 blachy, 40cm x 45 cm (60 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 8

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 8

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 8

 

Baza tortu w kolorze białym.

Wysokość piętra – 7 cm.

Dostępne kolory dekoracji:

  •   różowy
  •   niebieski
  •   miętowy
  •   fioletowy

 

Dostępne wielkości:

  • 1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcij)
  • 1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji)
  • 3/4 blachy, 40cm x 45 cm (60 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 9

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 9

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 9

 

Baza tortu w kolorze białym.

Wysokość piętra – 7 cm.

Dostępne kolory dekoracji:

  •   różowy
  •   niebieski
  •   miętowy
  •   fioletowy

 

Dostępne wielkości:

  • 1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcij)
  • 1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji)
  • 3/4 blachy, 40cm x 45 cm (60 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 10

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 10

Tort prostokątny w masie cukrowej nr 10

 

Baza tortu w kolorze białym.

Wysokość piętra – 7 cm.

Dostępne kolory dekoracji:

  •   różowy
  •   niebieski
  •   miętowy
  •   fioletowy

 

Dostępne wielkości:

  • 1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcij)
  • 1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji)
  • 3/4 blachy, 40cm x 45 cm (60 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...

 

Krótkie linki

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

  +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się