Sernik firmowy
Spód ciasta biszkoptowo - tłuszczowego, masa sernikowa na bazie masła i chudego wiejskiego twarogu z dodatkiem aromatu waniliowego.
Całość udekorowana pomadą.
Spód ciasta biszkoptowo - tłuszczowego, masa sernikowa na bazie masła i chudego wiejskiego twarogu z dodatkiem aromatu waniliowego.
Całość udekorowana pomadą.
Ciemny spód przełożony wiśnią, zalany masą serową, wykończony kruszonką czekoladową i posypany cukrem pudrem.
biszkoptowo-tłuszczowy spód, nakryty puszystą masą serową oraz kremem brulee, wykończony pysznym kajmakiem.
Cienki spód biszkoptowy okryty delikatną masą twarogową z dodatkiem śmietanki. Całość posypana dostępnymi owocami sezonowymi (malina, truskawka, borówka itp.) i wykończona galaretka truskawkową.
Kakaowy kruchy spód okryty pyszną masą serową, na prawdziwym mazurskim twarogu, przyozdobioną łatkami czekoladowymi.
Cienki spód biszkoptowy o smaku kakaowym okryty delikatną masą twarogową z dodatkiem śmietanki. Całość posypana dostępnymi owocami sezonowymi (malina, truskawka, borówka itp.) i wykończona galaretka truskawkową.
Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.
Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.
Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...
Napisz do nas: zakrys@op.pl
+48 52 334 37 35
+48 533 559 711
ul. Świecka 17
ul. Kniejowa 14
89-500 Tuchola