Tort firmowy
Spód ciasta czekoladowego przełożony masą pralinową, cienką roladą biszkoptową i śmietanką o smaku waniliowym. Całość uzupełnia mus na bazie ubitej naturalnej śmietanki i owoców czarnej porzeczki.
*Nie ma możliwości wykonania napisu na torcie.
- Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
- Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
- Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
- Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.
Dostępne wielkości tortu:
Okrągłe:
- Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
- Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
- Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
- Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.
Prostokątne:
- 1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
- 1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
- 3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
- 1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).
Wysokość jednego piętra około 7 cm.