Tort piętrowy w masie cukrowej Nr 71
Wysokość piętra: 9 cm.
Dostępne wielkości:
2 piętra:
średnica 1 piętro 15 cm, 2 piętro 20 cm – 20-30 porcji
średnica 1 piętro 15 cm, 2 piętro 25 cm – 30-40 porcji
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech, Romano.
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.
* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.
* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)
* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.
* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.
* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”