Smaki tortów

Tort czekoladowy

Tort czekoladowy

Tort czekoladowy

 

Krążki biszkoptowe nasączone ponczem waniliowym, przełożone delikatnym kremem czekoladowym. Udekorowany polewą czekoladową.

*Istnieje możliwość wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort pralinowy

Tort pralinowy

Tort pralinowy

 

Połączenie dwóch smaków czekolady. Tort na bazie śmietanki, czekolady deserowej oraz mlecznej, wszystko przełożone krążkami czekoladowego biszkoptu oraz pyszną i chrupiącą masą prażynkową.

*Istnieje możliwość wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort węgierski

Tort węgierski

Tort węgierski

 

Krążki biszkoptowe nasączone ponczem waniliowym, przełożone kremem czekoladowym z dużą ilością alkoholu i owoców: wiśni i czarnych porzeczek.

*Istnieje możliwość wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort firmowy

Tort firmowy

Tort firmowy

 

Spód ciasta czekoladowego przełożony masą pralinową, cienką roladą biszkoptową i śmietanką o smaku waniliowym. Całość uzupełnia mus na bazie ubitej naturalnej śmietanki i owoców czarnej porzeczki.

*Nie ma możliwości wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort o smaku truflowym

Tort o smaku truflowym

Tort truflowy

 

Delikatne ciasto czekoladowo - biszkoptowe przełożone chrupiącą masą truflową i kremem z białej czekolady.

*Istnieje możliwość wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort pomarańczowy

Tort pomarańczowy

Tort pomarańczowy

 

Delikatne ciasto czekoladowe przykryte musem z pomarańczy i mandarynek, następnie naturalną śmietanką o smaku pomarańczy, wykończone żelem pomarańczowym.

*Istnieje możliwość wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort hiszpański-orzech

Tort hiszpański-orzech

Tort hiszpański-orzech

 

Delikatna beza przełożona tradycyjnym kremem orzechowym z dodatkiem spirytusu i wina Vermouth na czekoladowym spodzie.

*Nie ma możliwości wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort hiszpański-kawa

Tort hiszpański-kawa

Tort hiszpański-kawa

 

Delikatna beza przełożona tradycyjnym kremem kawowym z dodatkiem spirytusu i wina Vermouth na czekoladowym spodzie.

*Nie ma możliwości wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort chałwowy

KRYSZTAŁOWE TANGO

Tort chałwowy

 

Delikatne ciasto czekoladowe przełożone kremem russel z kawałkami chałwy waniliowej i pasty sezamowej.

*Nie ma możliwości wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort Marczello

Tort Marczello

Tort Marczello

 

Pyszne ciasto czekoladowe przełożone kremem czekoladowym z wiśniami nasączonymi alkoholem.

*Istnieje możliwość wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...

 

Krótkie linki

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

  +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się