Tort alpejski

Tort alpejski
Krążek ciasta czekoladowego nasączony białym winem Cin-Cin Bianco, przykryty kremem na bazie masła o smaku waniliowym z alkoholem oraz białym winem połączonym z bezą.
- Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
 - Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
 - Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
 - Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.
 
Dostępne wielkości tortu:
Okrągłe:
- Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
 - Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
 - Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
 - Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.
 
Prostokątne:
- 1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
 - 1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
 - 3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
 - 1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).
 
Wysokość jednego piętra około 7 cm.







