Smaki tortów

Tort alpejski

Tort alpejski

Tort alpejski

 

Krążek ciasta czekoladowego nasączony białym winem Cin-Cin Bianco, przykryty kremem na bazie masła o smaku waniliowym z alkoholem oraz białym winem połączonym z bezą.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

 

Tort truskawkowy

Tort truskawkowy

Tort truskawkowy

 

Na bazie masy z naturalnej ubitej śmietanki i aromatycznej truskawki, przełożony krążkami z jasnego biszkoptu.

*Istnieje możliwość wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort cytrynowy

Tort cytrynowy

Tort cytrynowy

 

Puszysty biszkopt nakropiony ponczem cytrynowym, przełożony kremem na bazie śmietanki o smaku świeżej cytryny.

*Istnieje możliwość wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort bezowy duży

Tort bezowy duży

Płyty bezowe o średnicy ok. 25 cm przełożone kremem o smakach do wyboru: truskawkowym, cytrynowym, czekoladowym i kawowym.

 

*Dostępna tylko jedna wielkość tortu.

**Istnieje możliwość wykonania napisu.

 

Tort brzoskwiniowy

Tort brzoskwiniowy

Tort brzoskwiniowy

 

Na bazie naturalnej ubitej śmietanki o smaku brzoskwiniowym z kawałkami owoców przełożony krążkami jasnego biszkoptu.

*Istnieje możliwość wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort czekoladowo-malinowy

Tort czekoladowo-malinowy

Tort czekoladowo-malinowy

 

Na bazie śmietanki i czekolady deserowej, przełożony prażoną maliną na krążku biszkoptu czekoladowego.

*Istnieje możliwość wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Tort królewski

Tort królewski

Tort królewski

 

Krążek czekoladowy oraz rolady biszkoptowe nasączone ponczem waniliowym, przełożone pyszną masą na bazie ubitej naturalnej śmietanki i białej czekolady.

*Istnieje możliwość wykonania napisu na torcie.

  •   Wygląd tortu będzie taki jak na załączonym zdjęciu.
  •   Jeśli na torcie ma być napis będzie dodany do dekoracji standardowej.
  •   Torty które nie mają możliwości napisu, mogą być zrealizowane jako okolicznościowe w śmietanie.
  •   Torty wielkości maxi: węgierski, truflowy , marcepanowy, pralinowy, ciasteczkowy, czekoladowo-malinowy i miętowo-czekoladowy boki będą miały wykończone posypką.

 

Dostępne wielkości tortu:

 

Okrągłe:

  •   Mały 10-12 porcji, średnica 18 cm;
  •   Średni 15-18 porcji, średnica 22 cm;
  •   Duży 22-24 porcje, średnica 24 cm;
  •   Maxi 28-30 porcji, średnica 28cm.

 

Prostokątne:

  •   1/4 blachy, 30cm x 20 cm (20 porcji);
  •   1/2 blachy, 30 cm x 40cm (40 porcji);
  •   3/4 blachy, 40 cm x 45 cm (60 porcji);
  •   1 blacha, 40 cm x 60 cm (80 porcji).

 

Wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...

 

Krótkie linki

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

  +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się