Tort okrągły w masie cukrowej Nr 11
Tort okragły w masie cukrowej nr 11
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.
* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.
* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)
* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.
* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.
* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”
Tort okrągły w masie cukrowej Nr 12
Tort okragły w masie cukrowej nr 12
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.
* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.
* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)
* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.
* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.
* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”
Tort okrągły w masie cukrowej Nr 13
Tort okragły w masie cukrowej nr 13
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.
* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.
* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)
* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.
* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.
* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”
Tort okrągły w masie cukrowej Nr 14
Tort okragły w masie cukrowej nr 14
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.
* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.
* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)
* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.
* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.
* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”
Tort okrągły w masie cukrowej Nr 15
Tort okragły w masie cukrowej nr 15
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.
* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.
* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)
* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.
* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.
* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”
Tort okrągły w masie cukrowej Nr 16
Tort okragły w masie cukrowej nr 16
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.
* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.
* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)
* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.
* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.
* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”
Tort okrągły w masie cukrowej Nr 17
Tort okragły w masie cukrowej nr 17
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.
* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.
* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)
* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.
* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.
* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”
Tort okrągły w masie cukrowej Nr 18
Tort okragły w masie cukrowej nr 18
Wysokość piętra – 9 cm.
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 20 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 26 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 30 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.
* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.
* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)
* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.
* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.
* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”
Tort okrągły w masie cukrowej Nr 19
Tort okragły w masie cukrowej nr 19
Wysokość piętra – 9 cm.
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 20 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 25 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 30 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.
* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.
* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)
* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.
* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.
* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”
Tort okrągły w masie cukrowej Nr 20
Tort okragły w masie cukrowej nr 20
Wysokość piętra – 7 cm.
Dostępne wielkości:
- średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
- duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
- maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.
Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.
* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.
* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.
* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)
* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.
* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.
* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”
O nas
Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.
Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.
Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...
Krótkie linki
Kontakt
Napisz do nas: zakrys@op.pl
+48 52 334 37 35
+48 533 559 711
ul. Świecka 17
ul. Kniejowa 14
89-500 Tuchola
Skontaktuj się