Torty dla dzieci

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 31

Tort okragły w masie cukrowej nr 31

Tort okragły w masie cukrowej nr 31

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 32

Tort okragły w masie cukrowej nr 32

Tort okragły w masie cukrowej nr 32

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji) – 2 robaczki + napis
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 33

Tort okragły w masie cukrowej nr 33

Tort okragły w masie cukrowej nr 33

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji) – 1 figurka wybrana przez klienta
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 34

Tort okragły w masie cukrowej nr 34

Tort okragły w masie cukrowej nr 34

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji) – inny napis osobne literki, mniej dekoracji
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 35

Tort okragły w masie cukrowej nr 35

Tort okragły w masie cukrowej nr 35

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 36

Tort okragły w masie cukrowej nr 36

Tort okragły w masie cukrowej nr 36

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji) – 1 figurka wybrana przez klienta, mniej dekoracji
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 37

Tort okragły w masie cukrowej nr 37

Tort okragły w masie cukrowej nr 37

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 38

Tort okragły w masie cukrowej nr 38

Tort okragły w masie cukrowej nr 38

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 39

Tort okragły w masie cukrowej nr 39

Tort okragły w masie cukrowej nr 39

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji) – bez zamku
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort prostokątny w masie cukrowej Nr 50

Tort prostokątny w masie cukrowej Nr 50

Tort prostokątny w masie cukrowej Nr 50

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • ¼ blachy, 30*20 cm, 20 porcji
  • ½ blachy, 30*40 cm, 40 porcji

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech, Romano.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...

 

Krótkie linki

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

  +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się