Torty weselne

MR & MRS

MR & MRS

MR & MRS

 

Baza tortu: jasny róż.

Dostępne kolory pięter: szary, miętowy, różowy, fioletowy, biały.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   dekoracja z kwiatów cukrowych: róże, goździki, piwonie;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, różowe, fioletowe, miętowe, szare;
  •   para młoda biała;
  •   para młoda – topper czarny.

Stały element tortu:

  •   napis MR & MRS;
  •   kokarda.

Dostępne ilości pięter: 2, 2*, 3, 4, 5.

Torty weselne obrabiane masą cukrową wysokość piętra 9 cm (stelaż ukryty wewnątrz tortu), każde piętro może mieć inny smak.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

 

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami, co wiąże się z dodatkową opłatą.

 

*Tort może zawierać elementy niejadalne tkj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki.

**Tort może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

 

LOVE

LOVE

LOVE

 

Baza tortu: biała.

Dostępne kolory pięter: szary, miętowy, różowy.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   dekoracja z kwiatów cukrowych: mix;
  •   dekoracja z kwiatów cukrowych + para młoda – topper czarny;
  •   dekoracja z kwiatów cukrowych + para młoda biała;
  •   dostępne kolory kwiatów: biało-miętowe, biało-różowe, biało-fioletowe.

Dostępne kolory wstążki: szaro-miętowa, szaro-różowa, szaro-fioletowa.

Dostępne ilości pięter: 3, 4, 5.

Torty weselne obrabiane masą cukrową wysokość piętra 9 cm (stelaż ukryty wewnątrz tortu), każde piętro może mieć inny smak.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

 

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami, co wiąże się z dodatkową opłatą.

 

*Tort może zawierać elementy niejadalne tkj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki.

**Tort może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

 

KRYSZTAŁOWY UROK 2

KRYSZTAŁOWY UROK 2

KRYSZTAŁOWY UROK 2

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda biała;
  •   dekoracja z kwiatów: róże, goździki, piwonie;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, ecru, pomarańczowe, różowe, czerwone, fioletowe, granatowe;
  •   obrączki: białe, złote, srebrne.

 

Dostępne kolory taśmy ozdobnej: srebrna (cyrkonie), złota (cyrkonie).

Stały element tortu:

  •  wstążka i inicjały rozłożone na piętrach.

Dostępne ilości pięter: 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

 

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami, co wiąże się z dodatkową opłatą.

 

*Tort może zawierać elementy niejadalne tkj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki.

**Tort może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

 

CZEKOLADOWA POKUSA 2

CZEKOLADOWA POKUSA 2

CZEKOLADOWA POKUSA 2

 

Baza tortu: Naked Cake + czekolada (biała, ciemna).

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   dekoracja z owoców sezonowych;
  •   dekoracja z kwiatów żywych: róże, goździki;
  •   dekoracja z owoców sezonowych + para młoda - topper czarny;
  •   dekoracja z owoców sezonowych + para młoda biała;
  •   dekoracja z owoców sezonowych + obrączki: złote, srebrne, białe.

 

Stały element: owoce sezonowe.

Dostępne ilości pięter: 2, 2*, 3, 4, 5.

Torty weselne typu ,,Naked cake’’ wysokość piętra 9 cm (stelaż ukryty wewnątrz tortu) wszystkie piętra tortu muszą mieć jeden smak.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski, cytrynowy, brzoskwiniowy, śmietankowy.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: czekoladowy, kawowy, orzechowy.

 

*Tort może zawierać elementy niejadalne tkj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki.

**Tort może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

 

CZEKOLADOWA POKUSA

CZEKOLADOWA POKUSA

CZEKOLADOWA POKUSA

 

Baza tortu: Naked Cake + czekolada (biała, ciemna).

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   dekoracja z kwiatów cukrowych: róże, frezje;
  •   dekoracja z kwiatów żywych: róże, goździki;
  •   dekoracja z kwiatów cukrowych + para młoda - topper czarny;
  •   dekoracja z kwiatów żywych + para młoda - topper czarny;
  •   dekoracja z kwiatów cukrowych + para młoda biała;
  •   dekoracja z kwiatów żywych + para młoda biała;
  •   dekoracja z kwiatów cukrowych + obrączki: złote, srebrne, białe;
  •   dekoracja z kwiatów żywych + obrączki: złote, srebrne, białe;

 

dostępne kolory kwiatów cukrowych:

  •   róża: białe, ecru, niebieskie, różowe, czerwone, bordowe, brązowe, fioletowe;
  •   frezja: różowe, białe.

Dostępne ilości pięter: 2, 2*, 3, 4, 5.

Torty weselne typu ,,Naked cake’’ wysokość piętra 9 cm (stelaż ukryty wewnątrz tortu) wszystkie piętra tortu muszą mieć jeden smak.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski, cytrynowy, brzoskwiniowy, śmietankowy.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: czekoladowy, kawowy, orzechowy.

 

*Tort może zawierać elementy niejadalne tkj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki.

**Tort może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

 

KRYSZTAŁOWY UROK

KRYSZTAŁOWY UROK

KRYSZTAŁOWY UROK

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, miętowe, różowe, fioletowe, ecru;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Stały element: wstążka i inicjały z cyrkoniami rozłożone na piętrach.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

SŁODKI CZAR

SŁODKI CZAR

SŁODKI CZAR

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: mix fioletowe, różowe, miętowe;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Stały element tortu: wstążka z cyrkoniami.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

MIŁOSNY DUET

MIŁOSNY DUET

MIŁOSNY DUET

 

Baza tortu: biała.

Dostępne kolory pięter: biały, miętowy, różowy, fioletowy, czarny, ecru.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   kwiaty: anemon;
  •   dostępne kolory kwiatów: biało-miętowe, biało-różowe, biało-fioletowe, biało-czarne, biało-ecru;

 

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

RÓŻANA PIĘKNOŚĆ

RÓŻANA PIĘKNOŚĆ

RÓŻANA PIĘKNOŚĆ

 

Baza tortu: biała, ecru.

Dekoracja pierwszego piętra: róże.

Dostępne kolory kwiatów: ecru, fioletowe, różowe, czerwone;

Dostępne kolory koronki i kokardy: różowe, fioletowe, brązowe, czerwone, zielone.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

SERCE MIŁOSNE

SERCE MIŁOSNE

SERCE MIŁOSNE

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja tortu (do wyboru):

  •   inicjały: białe, miętowe, różowe, fioletowe;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: miętowy, różowy, filetowy, bordowy, niebieski, ecru, złoty, żółty, czerwony;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt serce, jednopiętrowy na tablecie. Wysokość jednego piętra około 7 cm.

Dostępna wielkość tortu:

  •   50-60 porcji.

 

PERŁA MIŁOŚCI

PERŁA MIŁOŚCI

PERŁA MIŁOŚCI

 

Baza tortu: biała.

Stałe elementy: perła.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże;
  •   dostępne kolory kwiatów: biały, miętowy, różowy, fioletowy, niebieski;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: brzoskwiniowy, truskawkowy, cytrynowy, śmietankowy, czekoladowy, firmowy, królewski, Szefa.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: węgierski, alpejski, ciasteczkowy, pralinowy, truflowy, chałwowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

TTort weselny obrabiany śmietaną, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

ŚMIETANKOWE SERCE

ŚMIETANKOWE SERCE

ŚMIETANKOWE SERCE

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, różowe, fioletowe, bordowe, niebieskie, pudrowy róż, ecru, złote, żółte, czerwone;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne ilości pięter: 3 (60-80 porcji).

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: brzoskwiniowy, truskawkowy, cytrynowy, śmietankowy, czekoladowy, firmowy, królewski, czarny las, pomarańczowy, Szefa.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: węgierski, alpejski, ciasteczkowy, pralinowy, truflowy, chałwowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, piętra tortu rozłożone, kształt serce, wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...

 

Krótkie linki

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

  +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się