Torty weselne

ŻAGIEL MIŁOŚCI

ŻAGIEL MIŁOŚCI

ŻAGIEL MIŁOŚCI

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, różowe, fioletowe, bordo, niebieskie, pudrowy róż, ecru, złote, żółte, czerwone;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne ilości pięter: 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: brzoskwiniowy, truskawkowy, cytrynowy, śmietankowy, czekoladowy, firmowy, królewski, czarny las, pomarańczowy, Szefa.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: węgierski, alpejski, ciasteczkowy, pralinowy, truflowy, chałwowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Możliwość udekorowania stelaża i tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny obrabiany śmietaną w kształcie żagla, wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Dostępne wielkości tortu:

  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

PERŁOWY ŻAGIEL

PERŁOWY ŻAGIEL

PERŁOWY ŻAGIEL

 

Baza tortu: biała.

Stały element: perły

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, różowe, fioletowe, bordo, niebieskie, pudrowy róż, ecru, złote, żółte, czerwone;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne ilości pięter: 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: brzoskwiniowy, truskawkowy, cytrynowy, śmietankowy, czekoladowy, firmowy, królewski, czarny las, pomarańczowy, Szefa.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: węgierski, alpejski, ciasteczkowy, pralinowy, truflowy, chałwowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Możliwość udekorowania stelaża i tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny obrabiany śmietaną w kształcie żagla, wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Dostępne wielkości tortu:

  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

HISTORIA MIŁOSNA

HISTORIA MIŁOSNA

HISTORIA MIŁOSNA

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów, serduszek i wstążek: biały, szary, różowy, fioletowy, czerwony, ecru;
  •   stały element tortu: postacie;
  •   dostępne kolory postaci: czarny.

 

Dostępne ilości pięter: 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

 

Dostępne wielkości tortu:

  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

MIŁOSNE TANGO

MIŁOSNE TANGO

MIŁOSNE TANGO

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów i serduszek: biały, szary, różowy, fioletowy, czerwony, ecru;
  •   obrączki: białe, srebrne;
  •   stały element tortu: postacie.

 

Dostępne kolory wstążek: różowy, fioletowy, czerwony, czarny, ecru.

Dostępne kolory postaci: czarny.

Dostępne ilości pięter: 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej w kształcie żagla, wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Dostępne wielkości tortu:

  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

ŚLUBNE TANGO

ŚLUBNE TANGO

ŚLUBNE TANGO

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, miętowe, różowe, fioletowe, czerwone, pomarańczowe, granatowe, ecru;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne kolory wstążek: różowy, fioletowy, pomarańczowy, szary.

Dostępne ilości pięter: 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej w kształcie żagla, wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Dostępne wielkości tortu:

  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

RÓŻANE TANGO

RÓŻANE TANGO

RÓŻANE TANGO

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, miętowe, różowe, fioletowe, czerwone, pomarańczowe, granatowe, ecru;
  •   obrączki: białe, srebrne, złote.

 

Dostępne ilości pięter: 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

Możliwość udekorowania stelaża i tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej w kształcie żagla, wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Dostępne wielkości tortu:

  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

KRYSZTAŁOWE TANGO

KRYSZTAŁOWE TANGO

KRYSZTAŁOWE TANGO

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, miętowe, różowe, fioletowe, czerwone, pomarańczowe, granatowe, ecru;
  •   inicjały: białe ze srebrną cyrkonią.

 

Dostępne kolory wstążek: różowe, fioletowe, pomarańczowe, miętowe, cyrkonie.

Dostępne ilości pięter: 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

Możliwość udekorowania stelaża i tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej w kształcie żagla, wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

Dostępne wielkości tortu:

  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

MIŁOSNA POTĘGA 2

MIŁOSNA POTĘGA 2

MIŁOSNA POTĘGA 2

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: ecru, fioletowe, białe, różowe, miętowe, czerwone, granatowe, żółte;
  •   obrączki: białe, srebrne;
  •   inicjały: białe ze srebrną cyrkonią.

 

Dostępne ilości pięter: 3 (60-80 porcji).

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, piętra tortu rozłożone, kształt serce, wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

MIŁOSNA POTĘGA 1

MIŁOSNA POTĘGA 1

MIŁOSNA POTĘGA 1

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, miętowe, różowe, fioletowe;
  •   obrączki: białe, srebrne;
  •   inicjały: białe ze srebrną cyrkonią.

 

Dostępne ilości pięter: 3 (60-80 porcji).

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, piętra tortu rozłożone, kształt serce, wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

PUDROWA MELODIA

PUDROWA MELODIA

PUDROWA MELODIA

 

Baza tortu: biała.

Dostępne kolory pięter: biały, miętowy, różowy, fioletowy.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, miętowe, różowe, fioletowe;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne kolory wstążek: szara.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

PERŁOWA ROZKOSZ

PERŁOWA ROZKOSZ

PERŁOWA ROZKOSZ

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe;
  •   stały element tortu: perły – kolor ecru;
  •   obrączki: białe, złote.

 

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne kolory kokardy i koronki: białe.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

SŁODKA POKUSA

SŁODKA POKUSA

SŁODKA POKUSA

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki, storczyki;
  •   dostępne kolory kwiatów: czerwone, różowe, fioletowe, pomarańczowe, miętowe;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne kolory wstążek: różowa, czerwona, fioletowa, pomarańczowa,miętowa.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortów na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpański orzech, hiszpańska kawa.

Dostępne smaki tortów na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, Szefa.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...

 

Krótkie linki

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

  +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się