Pieczywo gatunkowe-s

Pieczywo gatunkowe - widok siatki

  • All
  • Chleb
  • Pieczywo
  • Przekąska
  • Chleb żytno-pszenny produkowany na naturalnym kwasie. Ciemny, delikatny miękisz i chrupiąca skórka pozwala na delektowanie się zdrowym pieczywem, z mąki
  • Chleb żytno-pszenny sporządzony na naturalnym kwasie. Ciemny, delikatny miękisz i chrupiąca skórka pozwala na delektowanie się zdrowym pieczywem, a dodatek
  • Chleb pszenny o obniżonym indeksie glikemicznym. Wysokość wskaźnika IG posiada wartość na poziomie 54. Pyszny, lekki chlebek połączony z ziarnami
  • Ten chlebek pszenno-żytni o nietypowym kształcie daje mnóstwo radości dla podniebienia, zwłaszcza podprażony słonecznik, który dodaje temu chlebowi niepowtarzalny smak
  • Pieczywo żytnie produkowane na naturalnym kwasie, bez drożdży. Zwarty, zbity, zdrowy chleb, o lekko kwaskowym smaku miękiszu, który daje uczucie
  • Chleb pszenno-żytni połączony z aromatycznymi ziarnami dyni, słonecznika, siemienia lnianego oraz soi, które nadają niepowtarzalny smak i aromat codziennym posiłkom.
  • Pieczywo żytnio-pszenne oparte na wyselekcjonowanych gatunkach mąki żytniej, pszennej, pełnoziarnistej orkiszowej z dodatkiem naturalnego słodu żytniego i zakwasu orkiszowego. Dodane
    • Chleb
    • Pieczywo
    • Przekąska
  • Pieczywo pszenno-żytnie na bazie pszenicy orkisz, na naturalnym zakwasie orkiszowym z dodatkiem mąki żytniej, słonecznika, płatków ziemniaczanych i maślanki. Połączenie
    • Chleb
    • Pieczywo
    • Przekąska
  • Rewelacyjny chleb pszenno-żytni o karmelowym miękiszu wzbogacony ziarnami słonecznika, siemię lnianego i sezamu.
  • Pyszny żytni razowy chleb produkowany na naturalnym kwasie. Posiada delikatny miękisz o lekko kwaskowym smaku, a w połączeniu z ziarnem
  • Chleb pszenno-żytni z nasionami Chia (szałwii hiszpańskiej). Niepowtarzalną zaletą tych nasion jest wysoka zawartość kwasów tłuszczowych omega-3, które pomagają w
  • Chleb pszenno-żytni z dodatkiem mąki z pełnego przemiału pszenicy orkisz i otrębów pszennych dzięki czemu jest bogate w białko. Posiada

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...

 

Krótkie linki

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

  +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się