Ptyś
Ciasto parzone wypełnione puszystym, delikatnym kremem śmietanowym przyprószone cukrem pudrem.
Ciasto parzone wypełnione puszystym, delikatnym kremem śmietanowym przyprószone cukrem pudrem.
Ciasto francuskie przełożone kremem budyniowym połączonym ze śmietaną, wykończone dużą ilością pomady, delikatnie polane czekoladą.
Strona 3 z 3
Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.
Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.
Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...
Napisz do nas: zakrys@op.pl
+48 52 334 37 35
+48 533 559 711
ul. Świecka 17
ul. Kniejowa 14
89-500 Tuchola